Bekerja dari Rumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Best ek masing-masing cuti ahad yang bahagia ni. Ada yang duduk rumah. Ada yang keluar jalan-jalan. Ada yang spend time dengan keluarga.

Eh. Tak lupa juga buat yang bekerja hari ini. Yang berada di Kedah, Johor dan Kelantan, selamat bekerja diucapkan.

Saya bekerja di rumah je. Syok tau bekerja dari rumah ni. Boleh tengok tv, lipat baju, sidai kain, layan customer, masuk order.

Kalau para ibu lagi best. Sambil jaga anak sambil order masuk. Orang panggil Work At Home Mom (WAHM). Tak perlu hantar pengasuh. Ibu boleh tengok anak dengan mata sendiri.

Syabas buat para WAHM. Anda memang hebat. Percaya tak kalau saya cakap WAHM mampu jana pendapatan dari rumah 3-4 angka. Malah 5 angka.

Ingat lekeh ke jadi WAHM ni. Satu keseronokan luar biasa bila anak disisi, urusan rumah tersusun, kehendak suami dipenuhi dan duit beranak-anak. Eh. Maksud saya bulan-bulan bonus masyuk beb!
Walaupun saya bukan WAHM, saya juga bukan pekerja swasta atau kerajaan. 

Saya hanya student yang dapat menjana bonus 3 angka. Sibuk dengan master, tapi rezeki alhamdulillah senang je masuk.

Nak 3, 4, 5 atau lebih angka bonus, anda yang pilih.Saadah
0137976876
Pelajar dan Pengedar ShakleeShare on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.