Rumah Kedua Saya

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.


Kehidupan saya sebagai seorang pelajar penuh dengan assignment. Disamping itu, saya serius menjadi pengedar Shaklee.


Bila assignment melimpah ruah, saya akan cari semangat saya di rumah kedua. Nak tau tak apa rumah kedua saya?


Perpustakaan Tun Sri Lanang aka PTSL. Student UKM memang panggil PTSL je. Apa yang best kat sini adalah perpustakaannya sangat hidup walaupun weekend.


Student memang suka duduk sini. Macam-macam gaya saya tengok. Rasa nak belajar dan buat assignment membuak-buak kalau duduk sini. Cewah~


Kalau duduk rumah jawapnya mengadap katil atau tv jela. Memang tak dapatla aura nak belajar tu.


Hehe. Ok semua. Selamat belajar ye. Hargai perpustakaan anda.


Saya Sayang PTSL.

Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.