Set Resdung Shaklee

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Apa khabar semua?

Nak tau tak dalam Shaklee ada tau produk untuk resdung. Resdung tegar ke resdung sikit-sikit ke tetap resdung. Hehe.

Meh kita berkenalan sikit.



Set Resdung Terbaik!

Kombinasi 3 ni (Alfalfa + Sustained Released Vita-C + B-Complex) memang best sangatlah.

Review sikit tengok apa dia tu khasiat - khasiat dia.




Kelebihan Alfalfa

  • Bertindak sebagai detoks
  • Mengurangkan keradangan

Sustained Released Vita-C
  • Mempercepatkan proses penyembuhan tisu tubuh.
  • Meningkatkan antibodi dan imunisasi

B-Complex
  • Bertindak sebagai anti-stress
  • Bertindak sebagai penstabil hormon



Gabungan ketiga-tiga produk ini dapat mengurangkan keberadaan resdung dalam tubuh anda.

InsyaAllah. Setiap penyakit tu ada penawarnya. Kita berusaha kan? Selebihnya kita minta dengan Allah sebab hanya Dia je yang layak memberikan kesembuhan.

Nanti saya share kan testimoni ye. Stay tuned!


Saadah
0137976876
Pengedar Shaklee Anda


Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.