Azam Tahun Baru

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Hai semua. Saya belum menulis lagi ni untuk post Januari. Tahun baru kan semua.

Ok nak juga la ucap 'Happy New Year' semua!

Apa azam tahun baru ni? Ape? Nak renew je yang lepas? Hehehe.

Make sure azam korang tahun ni lain dari yang lain. Biar gempak gitu.


Azam tahun baru saya?

Nak kawen..
Nak settlekan hutang..
Nak bagi duit kat Ummi dan Abi saya..
Nak beli medical card sebelum GST..
Nak naik Supervisor Shaklee..
Nak dapat car bonus dan hadiahkan Abi kereta..
Nak present paper tahun ni..
Nak beli tab..
Nak derma setiap bulan tanpa gagal..
Nak pergi majlis ilmu setiap bulan..
Nak bantu orang lain untuk berjaya..
Nak sponsor adik2 belajar..
Nak bayar duit yuran master saya dengan duit saya sendiri..
Nak kurus dan kembali ke berat ideal..


Banyak lagi ni.. satgi panjang pulak entri kali ni. Tu diri saya. Anda pulak macam mana?

Make sure impian tu bagi jadi tau. Sebab saya pun nak kene kejar impian saya ni.




Jom bermimpi! Dare to dream!


Doa. Sebut hari - hari. Bayangkan.


Dan jangan lupa USAHA!


Selamat menempuh hari - hari yang indah =)
Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.