Promosi Mac 2015

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera!

Ahaks.. mesti tertanya - tanyakan apala pomotion bulan ini..

Weeeee~

Esp beli 6 percuma 1.

Zinc beli 3 percuma 1.

Vitalea for kids beli 3 percuma 1.

Syoknye ada 3 promosi bulan ini. Ibu - ibu yang bakal bersalin elok sangatla rembat promo bulan ni sebabnye ESP sangat - sangat bagus untuk kulit ibu dan anak. Lagi satu, memperbanyakkan susu badan. Dan satu lagi, zinc tu sangat - sangat bagus sebab ia ibarat pati ikan haruan yang mempercepatkan luka untuk sembuh.

Saya walaupun tak pernah lagila bersalin ni kan tapi saya ada pengalaman luka terkena meja. Terkoyak sikit kulit kat tangan saya. Pedih tau kene air. Saya istiqamah makan zinc ni. Alhamdulillah dalam masa 3 hari saya nampak luka saya tu makin lama makin cepat tutupnya.

Saya cakap sebab saya dah penah guna tau. Penjual Shaklee mestilah seorang Shaklee Lover. Barulah customer percaya keberkesanannya.

Jom rembat promo bulan ini.


1 canister ESP berharga RM150.00
Kalau beli 6 percuma 1 ni dapat penjimatan sehingga RM149.80! 
Fuiyoo banyak tu!


beli 6 percuma 1 tu boleh buat stok setahun tau!


1 botol zinc pula berharga RM33.75
Kalau beli 3 percuma 1 ni dapat penjimatan sehingga RM33.80 tau!dan 1 botol Vitalea For Kids pula berharga RM111.00. 
Kalau beli 3 percuma 1 ni dapat penjimatan sehingga RM111!Dapatkan free consultation dengan saya tau.

Saadah
0137976876

Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.