Garlic Shaklee

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Ahaa mesti kita semua familiar dah dengan bawang putih kan. Tahu tak ada 1 produk Shaklee yang dihasilkan dari bawang putih. Banyak ni khasiat dia. Jom kita tengok sikit.Saya memperkenalkan produk bawang putih iaitu Garlic Shaklee!

Nampak tak sekecil - kecil bawang ni pun sebenarnya banyak manfaatnya untuk kesihatan kita.Keistimewaan Garlic ShakleeIstimewanya Garlic Shaklee dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif (tidak semua tablet garlic yg dijual di pasaaran mengandungi Allicin aktif). Dwi teknologi digunakan untuk mengawal bau garlic. Kajian menunjukkan perisa herbanya terhasil dari kombinasi 2 ekstrak herba (rosemary & spearmint). Ianya mengandungi pelbagai vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif garlic & keberkesanannya di dalam tubuh kita. Setiap 2 tablet membekalkan 1000 mg ekstrak garlic tulen yg menyamai dengan 2 ulas garlic segar.


Siapa yg Perlukan Garlic Shaklee
  1. Orang sering mengalami kembung perut.
  2. Orang yg mempunyai alahan seperti hidung sensetif.
  3. Orang yg ingin melakukan detoksifikasi.
  4. Wanita atau lelaki yg ingin menurunkan tahap kolesterol.
  5. Orang yang mengalami kayap

Garlic Shaklee mempunyai 60 biji dalam 1 botol. Harganya pun berpatutan juga. Hanya RM47.50 sahaja. Hanya perlu makan 2 biji sehari selepas makan. Mudahkan?

Dapatkan segera dengan saya =)


Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.