Carotomax

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Hari ni nak berkongsi dengan semua tentang Carotomax. Carotomax ni familiar untuk kesihatan mata. 

Sebelum tu kita kenalpasti apa simptom pada masalah mata

  1. Mata semakin kabur dan power cermin mata meningkat
  2. Silau pada waktu malam dan juga pada cahaya terang
  3. Masalah katarak atau selaput di mata
  4. Menghidapi kencing manis yang tinggi
  5. Sesuai pada mereka yang sentiasa menghadap komputer
Dengan adanya Carotomax ni, insyaAllah dapat mengurangkan masalah mata anda.





Nampak tak dengan sebiji Carotomax sebenarnya dah cover 6 buah - buahan ni. Nak telan buah hari - hari pun kadang tak sempat. Hanya dengan sebiji je tau sehari.



Ini pula kelebihan 6 jenis tumbuhan dalam 1 Carotomax tadi




Jadi, apa tunggu lagi. Nak tambah power memang tak laratlah. Makin tebal speknya. Apa kata cuba supplemen Carotomax ni dulu. Hasilnya nanti bagitau saya ye =)



Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.