Produk Hot Ramadhan

Assalamualaikum dan Selamat Malam semua =)

Masih mencari menu terbaik untuk sahur dan berbuka? Jangan risau. Saya ada solusinya. Sempena bulan Ramadhan ini, kami sebagai SID memang ambil peluang rebut produk hot ramadhan ini. Apa best sangat tu? 

Mai mai saya cerita ni.



Produk ni selalu orang panggil Mighty 3 Gems tau. Selalunya orang akan ambil untuk ibadah bulan Ramadhan, pergi buat Haji atau Umrah dan berpuasa sunat. Produk ni sangat bagus sebab kita akan rasa cergas, tak letih, bertenaga je. Nak buat 20 rakaat pun takde masalah walaupun usia makin lanjut. Alhamdulillah =)

Antara kebaikan Mighty 3 Gems ni:-

1. ESP (Energizing Soy Protein)
  • Didatangkan dalam bentuk serbuk yang diperbuat daripada 100% non-GMO soy protein yang lengkap dengan 9 asid amino perlu. 
  • Membantu mengekalkan tenaga berpanjangan sepanjang kita berpuasa
  • Membantu kita melapik perut dan menahan lapar kerana ia menbantu menghasilkan mukosa sebagai pelindung kesan asid hidroklorik di dalam perut. Oleh itu dapat kita mengelakkan rasa pedih ulu hati. Sangat sesuai untuk mereka yang ada gastrik.
  • Gabungan kalsium dan protein di dalam ESP menjadi makanan tambahan untuk penghasilan utama susu ibu yang dapat diberikan kepada si manja anda sepanjang anda berpuasa.


2. Performance Drink
  • Mempunyai rasa oren yang menyegarkan.
  • Pilihan ahli sukan dan mereka yang menjalani gaya hidup aktif supaya kekal bertenaga dan mengurangkan rasa dahaga
  • Rumusan ekslusif opticarb memberi kita karbohidrat bagi daya tahan dan elektrolit bagi penghidratan semula dengan segera.
  • Membekalkan bendalir dan elektrolit yang penting untuk membantu mencegah penyahidratan.
  • Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga otot dan paras bendalir yang perlu bagi penghidratan yang wajar.

3. Meal Shakes
  • Berperisa vanila yang membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 jenis vitamin dan mineral yang penting.
  • Kaya dengan kalsium dan membantu anda mengatasi masalah sembelit sempena bulan puasa ini.
  • Memelihara kesihatan melalui kandungan vitamin-vitamin dan mineral penting yang diperlukan badan setiap hari yang selalunya sukar dipenuhi melalui sajian berbuk dan sahur kita.

Mesti tertanya-tanyakan siapalah yang perlukan Mighty 3 Gems ni.


Siapa Perlukan Mighty 3 Gems?

  • Ibu Menyusu,
  • Kanak-kanak yang pertama kali ingin berpuasa,
  • Ibu Hamil,
  • Pelajar,
  • Pekerja yang melakukan kerja-kerja berat terutama di tengah panas terik,
  • Pesakit Gastrik,
  • Golongan Atlet,
  • Golongan Tua,
  • Semua yang memerlukan.

Testimoni

Tahun lepas, pengalaman saya dengan Mighty 3 Gems, saya sentiasa bertenaga ke kelas, mengajar anak - anak tahfiz tanpa rasa letih, bibir pun tak kering, solat terawih tak mengantuk dan bonus paling best sekali adalah saya berjaya turun berat sebanyak 10kg. Sebab tu saya nak orang lain rasa kebakan ni macam mana yang saya rasa.









Mudah je nak dapatkan. Boleh directly whatsapp or sms saya. Anytime. Anywhere. Khas untuk customer saya =)



Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.