Promo Mac 2016: Energizing Soy Protein


HOT Seller Produk Shaklee di Malaysia!


Kenapa? Jom baca
5 sebab penting kenapa ESP menjadi rebutan ๐Ÿ˜Š
  • Membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi 
  • ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. 
  • Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.
  • Protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan 14gram protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan ini amat baik untuk kesihatan jantung.
  • Membantu mengekalkan otot, memperbaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur.Nak tahu lagi info pasal soya? Saya ada coretkan beberapa post. (MESTI BACA)

6 Sebab Saya Ambil ESP
Keistimewaan dan Manfaat ESP
Testimoni ESP
Resepi ESP Terlajak Laris
Dapatkan ESP segera dengan hanya RM159 sahaja. 
Beli 2 dapat diskaun 5% saya bagi.

Nak tahu lebih lanjut, boleh hubungi saya segera.

Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.