Promo Disember 2016

Assalamualaikum semua.

Lama rasanya dah tak membebel kat sini. Hihihi. Sakan dia punya sawangkan. Ok takpe. Nak share dengan uolls pasal 1 supplement cantik yang best ni. Alang - alang promosi yang berbaki ni, apakata kita habaq mai apa yang best tu.



Bulan Disember ni bulan cantik tau. Sebab orang ramai suka nak beli Shaklee Collagen Powder ni.
.
Apa yang best tu?
.
Kebaikan kolagen
 Mengecilkan liang pori
 Menghilangkan kedutan dan garis - garis halus
 Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan gatal pada muka
 Mengurangi pigmentasi, jeragat dan kulit tidak sekata
 Membantu menegang dan menganjalkan payudara
 Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar
 Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang
 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut


Kalau beli bulan ni, uolls dapat special price. Sebab beli 2 dapatlah diskaun 5%. Kalau beli 6 dapat percuma sekotak.

By the way, sekotak ada 15 sachet. Uolls boleh makan hari - hari. Cara makan tu kene consult dengan saya dulu baru saya bagi tips cantik. Ahaaaaaa. Exclusive kan?

Nanti saya cerita detail lagi pasal Shaklee Collagen Powder yang super duper hot ni. Entry ni just nak bagitahu uolls yang promosi SCP ni tinggal 10 hari je. Promosi hujung tahun tu. Sebelum buka sekolah ni sempatlah nak gebu gebas. Hihihi.

Owh. Terlupa saya nak bagitahu harganya.

Sekotak RM315.88. Nak harga lagi murah, jomlah join ahli. Serius tak rugi. 




Contact untuk order

Saadah
013-7976876

Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.