Aku yang Dulu Bukanlah yang Sekarang

ASSALAMUALAIKUM SEMUA…

Kali ni turn saya pulak buat sharing Shaklee effect.

Semoga bermanfaat..

Syima dulu pernah gemuk. Lepas kawin makin menjadi2. Berselera kot. Lepas Cik Syima bersalin Anak first lagi la bertambah2 naik. 

Balik kampung, sedara mara pakcik makcik tegur, "hang nampak gemuk la"




Balik kl, apa lagi pegi gym, ...makan macam2 ubat kurus..berani betul main makan sebarangan.. Huhu..Badan still Camtu jugak. 

Dalam hati, ala biarla gemuk janji suami syg(nak sedapkan hati) .. Weyh.. Cliche sgt jawapan tu syima oii.

Then, Allah bg rezeki preggy lg. Lepas bersalin nak plan breastfeeding anak. Pergila 1 kursus breastfeeding ni.. Secara tak sengaja terjumpa la Aini Salleh Impeeyan suggest amik ESP. Asalnya nak jadikan Milkbooster..

Tapi.... 
.
.
.
.




Lain pulak jadinya.. Bukan saja susu makin bertambah, kulit makin ter'flawless' gebu gebas... Dan yg paling best boleh ter'KURUS'... yeayyyy... Finally dapat solution turunkan berat badan. 

Ermmm.. Bagi yg susah nak turun berat badan, boleh cari Syima k.. 

Roger, 
Syima

016-3225930

Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.