Vitalea For Kids

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Selalu kita asyik cerita pasal vitamin untuk orang dewasa je kan. Terlupa plak ada untuk kanak - kanak. Vitalea For Kids ni antara yang famous tau di kalangan kanak - kanak sebab ia adalah multivitamin. 

Budak - budak kan terdedah dengan budaya pemakanan yang tidak sihat. Asyik makan jajan je. Jajan tu bukan membantu pun tumbesaran mereka. 


kebanyakan kanak - kanak tak berminat pada sayur

Seringkali kita jumpa kanak - kanak atau mungkin anak anda sendiri yang jarang sangat makan buah dan sayur - sayuran. Mereka lebih memilih untuk makan jajan, fast food, junk food dan sebagainya. Sekiranya dibiarkan, anak anda akan kekurangan nutrisi yang diperlukan oleh tubuh dan akan mudah terdedah kepada penyakit.



Oleh itu, untuk memastikan anak anda cukup nutrisi setiap hari, Vitalea For Kids adalah jawapannya.



Agak - agak anak - anak akan makan tak semua ni? Jenuh nak telan. Hihihi.

Sekarang make it simple je. Lagipun mak ayah zaman sekarang ni semua busy belaka. Bagi Vitalea For Kids sehari sebiji. InsyaAllah anak pun boleh fokus, bertenaga dan kurang sakit - sakit. 





Cantik pula bulan ini promosi Beli 3 percuma 1 tau. Jimat sangat - sangat. Lagipun ibu - ibu kat luar sana mesti risau kalau anak selalu sakit. Dah nak kena bawa ke klinik, si ibu pula kalau bekerja nak kena ambil MC. Baik kita cegah dari awal kan. Itu lebih baik.




Dapatkan Vitalea For Kids dari saya


FB : N Saadah Rozali
IG : Cik Bahagia
COD : Bangi, UKM, Kajang

Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.