Set Kulit Cantik Bajet

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera!

Cerianya saya malam-malam ni.

Nak tau tak ada Set Cantik bajet punya. InsyaAllah kalau istiqamah guna, kesan pun nampakla.

Set Cantik bajet ada Sustained Released Vita-C dan yang paling penting ada Nutriwhite Cleanser.

Perempuan dengan kecantikan ni takkan berpisah sampai bila-bila. Memang lumrah perempuan suka cantik.

Saya mula-mula dulu start ambil Vit C sebab kerap demam. Lama-lama makan secara automatiknya teruja tengok kulit sendiri. Lembut dan semakin cerah. Bukan muka je tau. 1 badan jadi lebih cantik.

Rugi sapa taknak cuba :p

Nutriwhite cleanser plak ni pencuci muka. Saya start guna sebab saya teruja tengok Nutriwhite boleh tahan setahun. Dahla takde bahan kimia.

Pergh bila dah lama-lama pakai, syok kot. Licin je. Takde jadi kulit sensitif. Suka suka suka.

Pakai tak habis-habis sampai heran bila nak habis ni. Hahaha. Selalu guna pencuci biasa cepat habis. Pastu kalau tak pakai cream kat muka, sure mengelupas kulit. Konon-konon muka bajet boleh iklan la dan natural beauty. Perasan sangat~

Tapi sekarang seronok. Dah 3 bulan pakai. Saya pergi kelas dah tak pakai apa dah. Memang betul-betul natural beauty. Tak perlu tempek krim bagai. Serius puas hati =)

Saadah
0137976876

Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.