GLA Complex Shaklee

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera!

2 hari lagi menuju closing. Makin membara semangat saya nak update blog ni. Make sure sentiasa singgah blog saya ye.




Ok hari ini saya nak mendekati semua wanita kat luar sana yang mungkin ada masalah hormon, senggugut, rahim tak kuat, sukar mengandung, cyst dan sebagainya.

Saya nak perkenalkan 1 lagi produk Shaklee yang boleh gantikan ubat hormon yang ada kat pasaran. Ni dia GLA Complex




Mungkin ada yang nak tahu apa yang best GLA Complex ni berbanding yang ada di pasaran kan. 

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Kebiasaannya digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan buat skin glowing.



Sebenarnya GLA bukanlah hanya untuk wanita sahaja. Lelaki pun boleh.




Siapa yang perlukan GLA?
  • Wanita yang menghadapi PMS
  • Wanita yang ingin hamil
  • Wanita yang menopause
  • Period yang tidak teratur
  • Mereka yang mahu mencantikkan kulit
  • Mereka yang menghadapi masalah kesuburan
  • Mereka yang menghadapi kencing manis
  • Mereka yang menghadapi diabetes
  • Mereka yang mempunyai darah tinggi
  • Mereka yang mengalami ekzema
  • Mereka yang mengalami kelemumur teruk


Jika berminat untuk dapatkan GLA Complex, boleh berurusan dengan saya bila - bila masa sahaja. Nak terus beli through online pun boleh. Terus ke Online Shopping di sebelah kiri anda.

Berkhidmat untuk anda selalu =)


Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.