Nutriwhite Cleanser

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera!

Excited sangat saya ni. Mentang - mentanglah baru dapat internet kan. Sebelum ni internet macam siput. Slow amat. Nak update blog pun tak lepas. Ni dapat wifi free lagilah semangat!

Lagi - lagi excited bila saya dapat feedback baik punya dari customer saya. Best kot. Orang dah percaya pada kita. Bila dia bagi feedback yang baik, rasa semangat nak share kat uolls tau.

Customer saya ni junior saya di USIM. Kini masih juga seorang junior tapi di UKM plak. Ikut jejak langkah senior la katakan. Hehehe. Kembang semangkuk senior ni :p

Junior saya selalu je follow my post kat wechat dan instagram. Sampailah saya ada iklankan tentang cleanser best ni. Memang best pun. Tak try mana nak tahu.

Tadaaaa~



Ni la yang dia terpengaruh sangat tu. Best tau Nutriwhite Cleanser ni. Sehari dia dah try pakai. Esok tu saya jumpa dia. Sekali dia cakap camni,

Kak Saadah, macam tak percaya je. Whitehead kat hidung saya tanggal tau!

Huaaa rasa nak jerit je. Alhamdulillah. Tu saya cakap, tak cuba cane nak tau hasilnya. Dah cuba mesti jatuh cintan macam saya. Saya memang dah tak cari cleanser lain dah

Dahla tahan lama tau. 9 bulan ke setahun tahannya 1 tiub cleanser nutriwhite. Dahla takde bahan kimia. Free Paraben. Free Chemical. Clinically tested tau.

Dekat pasaran banyak barangan yang ada produk kimia. Moh ler kita bertukar kepada bahan yang semulajadi. Berikan peluang kedua pada wajah. Cewah~






lelaki pun boleh cuba tau
ramai dah cuba

                                               
                                             gempak tak siap masuk majalah lagi



Nak kulit moist boleh contact saya segera tau.

Saadah
0137976876
Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.